Értékmegőrzés, vagyongyarapítás a Partner Banknál

Partner Bank

Értékmegőrzés, vagyongyarapítás a Partner Banknál

Helyezze el pénzét egy biztonságos környezetben!

A magyarországi pénzügyi helyzettel többé-kevésbé mindenki tisztában van. Nem kell szakértőnek lenni ahhoz, hogy tudjuk, a gyors meggazdagodás lehetőségét nem a kereskedelemi bankok kamatai, vagy a nulla százalék közüli hozamokkal operáló betéti számlák jelentik. Hazánkban még mindig elterjedt és népszerű a pénz folyószámlán tartása, de arányaiban nagyon sokan készpénz formájában tartják a vagyonukat. Mondanunk sem kell, hogy ezzel nemhogy növekedést nem fognak tudni elérni, de az inflációtól sem védik meg a pénzt.

 

Értékmegőrzés, sőt, vagyongyarapítás?

 

Az lenne a minimum, hogy a meglévő pénzünk értékét megőrizzük, ezzel kapcsolatban pedig minimum olyan befektetési formára van szükségünk, amely az infláció szintjén, vagy a fölött kamatozik, esetleg még pluszt is hoz számunkra.

Míg Magyarországon eléggé ritkán találkozunk igazán jó ajánlattal, számos más szempontot is mérlegelnünk kell, ugyanis hiába a jónak tűnő hozam, ha

 

 • irreálisan nagy a kockázat
 • drága konstrukciókról van
 • rendkívül szigorú feltételeknek kell megfelelni
 • átláthatatlanok a befektetés részletei, költségei
 • nulla likviditással találkozunk
 • az eredményünk egyáltalán nem garantált.

 

A befektetés során bátran ki kell lépnünk a biztonságosnak tűnő hagyományos pénzkezelési formák bűvköréből, és rá kell jönnünk, hogy a valódi pénzügyi biztonsághoz teljesen más megközelítésre van szükségünk!

Nem kell tőzsdei szakembernek, vagy pénzügyi szakértőnek lennie ahhoz, hogy elinduljon a jó irányba. Szerencsére ma már vannak olyan bankok és szolgáltatások, amelyek jóval ügyfélbarátabb módon állnak hozzá a takarékoskodáshoz, és valóban az a céljuk, hogy az Ön vagyona gyarapodjon!

 

Partner Pank

 

Nyugati értékek – pénzügyi szabadság a Partner Banknál

 

Ön is szeretne nyugodtan hátra dőlni, és biztos helyen tudni a pénzét akár hosszabb távra is? Még jobb lenne, ha mindezt úgy tehetné meg, hogy nincs kötött futamideje, pénzéhez bármikor hozzáférhet, és még saját privát pénzügyi tanácsadásban is részesül?

Elsőre túl jól hangozhat mindez, hiszen nem sűrűn találkozunk ilyesmivel. Azonban Európa más országaiban, köztük a pénzügyileg sokkal stabilabb Ausztriában számos ilyen megoldással találkozhatunk. A linzi székhelyű Partner Bank is ilyen modern, az ügyfél igényeit szem előtt tartó megoldásokat kínál – már magyar nyelven, magyar állampolgároknak is.

Túl szép, hogy igaz legyen? Természetes, hogy az emberek általában bizalmatlanak az új és ismeretlen dolgokkal szemben. Azonban ezt betudhatjuk a magyar néptudat általános bizalmatlanságának is, ugyanis minden új, fényes lehetőség láttán azt gondolhatjuk: „na jó, de hol a buktató?”

Teljesen jogos a kérdés! És talán a válasz sem lesz megszokott, ugyanis egy kicsit el kell vonatkoztatunk a saját tapasztalatainktól, és megnézni, mit is jelent pontosan egy olyan országban befektetni, mint Ausztria:

 

 • nagyobb pénzügyi biztonság a stabilabb gazdaság és szigorú törvényi szabályozás miatt
 • az egyik legfejlettebb bankrendszer, AA besorolással
 • alkotmány jogilag védett banki titok
 • törvényileg kötelezett átláthatóság
 • hosszútávon is biztonságot nyújtó monetáris politika
 • osztrák betétbiztosítás és állami garancia
 • hozzáférés a globális értékpapír-piachoz

Ezek minden előnyét élvezheti a Partner Banknál is, amely az egyetlen MNB regisztrációval rendelkező osztrák bank hazánkban. Magyar nyelven, az otthona kényelméből kezelheti megtakarításait vagy fektethet be a legnagyobb vállalatokba úgy, mintha ezt Ausztriában tenné, és mindezt

 

 • már 100 eurótól
 • teljes körű asszisztenciával
 • privát banki szolgáltatással
 • a nap 24 órájában hozzáférhető online felülettel

 

Magasabb hozam, alacsonyabb kockázat

 

A szigorú átláthatósági szabályozás miatt a bank munkatársai és a pénzügyi tanácsadója is mindenről részletesen tájékoztatja, az online banki felületen mindent lát és mindent kezelhet. A szabadabb, emberközpontúbb mentalitás lehetővé teszi a nagyobb pénzügyi szabadsággal járó előtakarékoskodást, ha pedig a befektetés mellett dönt, a diverzifikált portfólió összeállításával, alapos kockázati hajlandóság és személyes igények felmérésével, profi tanácsadással elérheti, hogy a lehető legjobban csökkentse a felmerülő kockázatokat. A Partner Banknál lehetősége van, hogy hosszú távra tervezzen, hiszen nincs kötött futamidő, pénzéhez pedig bármikor hozzáférhet.

Felejtse el a szigorú feltételeket, az alacsony kamatokat, a likviditás teljes hiányát, fektessen be nyugati szemlélet szerint a Partner Banknál!