Partner Bank: Megbízható társ a vagyongyarapítás és az előtakarékosság terén

A képen a Partner Bank épületében a Partner Bank felirata látható. Ismerje meg az osztrák Partner Bank előnyeit!

Partner Bank: Megbízható társ a vagyongyarapítás és az előtakarékosság terén

A Partner Bank 1992 óta azon dolgozik, hogy ügyfeleinek segítsen pénzügyeik megtervezésében és előtakarékossági programuk kialakításában. A bank kötvényekkel, részvényekkel, alapokkal és fizikai arannyal foglalkozik, hozzáférést biztosítva a pénzpiacokhoz ügyfeleinek, pénzügyi szolgáltatókkal együttműködve.

Erős társ a vagyongyarapításban

Mint az előtakarékoskodás bankja, a Partner Bank fő szakterülete a pénzügyi tervezés, vagyongyarapítás és számítógépalapú elemzési- és kezelési megoldások területén történő átfogó kiszolgálás. Működése középpontjában a diverzifikáció, a minőség és az átláthatóság áll. Hitvallása, hogy a vagyongyarapításban a legjobb stratégia a vagyon széles körű megosztása a különböző befektetési formák között.

A Mag-Szatellit Előtakarékossági Stratégia

A bank kínálatában megtalálható a Mag-Szatellit előtakarékossági stratégia is, amely kiegyensúlyozott befektetési portfóliót kínál. Az előtakarékosság „magját” pénzeszközök és vagyontárgyak, például takarékbetétek képezik, melyeket kiváló minőségű kötvények, széles körben diverzifikált blue chip részvények, elit befektetési alapok, ingatlanok és fizikai arany egészítenek ki.

A szatellitek, vagyis a kiegészítő befektetések lehetővé teszik a befektető számára, hogy részt vegyen a nemzetközi megatrendekben, valamint a jövőorientált ágazatokban és piacokon. Ez egy páratlan lehetőség, hogy diverzifikált befektetési portfólióval növelje megtakarításait, miközben részt vesz a globális piac dinamikájában!

A Partner Banknál a befektetőknek minden eszközük megvan ahhoz, hogy biztonságosan és hatékonyan növeljék vagyonukat. Ha Ön befektetőként egy stabil, transzparens és megbízható partnert keres, ajánljuk a Partner Bank szolgáltatásait.

Lépjen velünk kapcsolatba ma, és ismerje meg, milyen előnyöket kínál a Partner Bank a magyar befektetők számára!

További információkért látogassa meg a Partner Bank honlapját.

Forrás: https://www.partnerbank.at/hu/