Itt az újabb kamatadó, de van módszer, hogy nyeresége adómentes legyen!

Itt az újabb kamatadó, de van módszer, hogy nyeresége adómentes legyen!

Magyarországon a bankbetétek, befektetési jegyek és egyes kötvények esetében 15%-os kamatadó terhelte eddig is a befektetőket. A kamatokból tehát csak 85% maradt eddig nálunk, viszont ez most változik: a kormány újabb 13%-os szociális hozzájárulást (szocho) vezetett be a korábbi adón felül! Hiába az újabb adóteher, még mindig van módszer, hogy nyeresége adómentes legyen!

Ez az ingatlanalap befektetési jegyéből származó kamatjövedelmet kivéve a személyi jövedelemadó törvényben meghatározott kamatjövedelemre és árfolyamnyereségre vonatkozik. Lekötött betétek esetén 2023 június 30. után lép életbe, más hitelintézeti betéteknél, fizetési számláknál, kötvényeknél, befektetési jegyeknél, nyereménybetétek és értékpapírok, illetve megtakarítási célú életbiztosítások esetében a rendelet hatálybalépését követően már érvényes az új típusú kamatadó.

Az ilyen típusú megtakarítások esetében tehát a kamatjövedelmek és árfolyamnyereségek után az eddigi 85% helyett már csak 72% marad a befektetőnél.

Azonban van mód rá, hogy mindezt elkerüljük.

Ha nem szeretné nyeresége 28%-át az államnak adni, nyisson TBSZ számlát!

A tartós befektetési számla egy, a pénzügyi piacon is kiemelkedő lehetőség arra, hogy viszonylag rövid távon adómentes legyen a befektetése, ugyanis három év befektetési idő után mindössze 10%-ot kell adózni a nyereség után, de öt év után már nem is kell fizetni, tehát minden nyereség csak az Öné lehet!

A magas kamatok árnyékában, szinte eltörpülnek a magas költségek… Átláthatatlan befektetések, biztonság, kiszámíthatatlanság hiánya…Tapasztalatlan “egytermékes” tanácsadók, mindez rekord magas infláció mellett…

Célunk, hogy a magyar embereknek és vállalkozásoknak megmutassuk, hogy a befektetésekről másképp is lehet gondolkodni.

Fontos! A kereskedelmi bankok és biztosítók NEM befektetési szolgáltatók, ezért Ön ne is várja, hogy:

 

  • SZOCHO mentesen tudjon befektetni, kivétel a TBSZ
  • felmérjék a pontos igényét és valós igényt szolgáljanak ki
  • valóban a világgazdaság prémium szereplőibe tudjon fektetni
  • egyedi kondíciókat biztosítsanak 
  • rendszeresen kezeljék, figyeljék a befektetését és tartsák Önnel a kapcsolatot

 

Az új típusú adó még inkább kiélezte a helyzetet. A TBSZ számla így még mindig a legjobb módszer arra, hogy nyereségünk 100%-át megtarthassunk magunknak! Most arra is lehetősége nyílik, hogy mindezt a rendkívül biztonságos bankrendszeréről híres Ausztriában, egy ügyfélbarát és pénzügyileg sokkal fejlettebb környezetben, a Partner Banknál tegye – ráadásul magyar nyelven. Igen, így van: a magyar adóelőnyöket az osztrák pénzügyi biztonság keretein belül is kihasználhatja, így részesülhet például az osztrák állami garanciában is!

Mi lehetővé tesszük, hogy TBSZ számláját közvetlenül a Partner Banknál nyissa meg, ahol Ön nem csak a magyar adóelőnyöket használhatja ki, de egy biztonságosabb és rendkívül széles kínálatú, diverzifikált portfólióval teheti mindezt!

Kattintson a Kapcsolat menüpontra, írjon nekünk, és segítünk!