Használja ki a Partner Bank széles termékpalettáját!

Partner Bank befektetések széles portfólió

Használja ki a Partner Bank széles termékpalettáját!

Ha Ön gondolkodik a TBSZ számla nyitásában, de szeretné a kockázatát olyan módon csökkenteni, hogy diverzifikálja a portfólióját, akkor egyáltalán nem mindegy, melyik bankot választja! Ne korlátozza magát a magyar állampapírokra vagy néhány banki alapra, a Partner Bank sokkal jobb megoldást kínál Önnek!

Hozzáférhet a globális tőkepiachoz

A Partner Bank több, mint 2000 független pénzügyi szolgáltatóval áll kapcsolatban, így több, mint 140.000 kötvény, 50.000 részvény és 100.000 befektetési alap közül állíthatja össze TBSZ portfólióját!

Diverzifikációval a kockázatporlasztásért

A Partner Bank Ausztriában komolyan veszi az ügyfelek befektetésének védelmét, melynek alapját a MIFID II szabályozás adja. Ezen felül a banknál kulcsfontosságú a diverzifikáció, a kockázatok kezelésére, figyelembe véve, hogy a jövő bizonytalan. A bank belső szabályzata konkrétan meghatározza, hogy egy ügyfél összvagyonának legfeljebb 5%-át szabad egy eszközosztályba fektetni, és nem szabad az összvagyon 10%-ánál többet befektetni. Ez a megközelítés garantálja, hogy az ügyfelek vagyonát ne tegyék ki feleslegesen magas kockázatnak.

Ha érdekli ez a lehetőség, lépjen velünk bátran kapcsolatba!

Forrás:

https://inwestblog.hu/befektetes-ausztriaban/hogyan-szabaduljon-meg-gyenge-banki-szolgaltatasoktol-ket-het-alatt/